Over ons

al 25 jaar innovatie,
cocreatie en succes

Een partner en adviseur met kwaliteit en innovatie. Eentje die steeds nieuwe totaaloplossingen bedenkt voor elke leervraag in jouw organisatie. Dát is Cirquest in Zaltbommel. Al 25 jaar ontwikkelen wij voor en met onze opdrachtgevers leertrajecten met gebruik van de allernieuwste leertechnologieën.

De succesfactoren van jouw leertraject

Een team met onder meer eigen ontwikkelaars, IT’ers, multimedia- en videospecialisten gecombineerd met externe adviseurs; hierdoor houden we onze kennis up-to-date en brengen jouw werksituaties tot leven.
Een andere succesfactor? Kennis van jouw organisatie. Waardoor de leertrajecten voor jou, jouw medewerkers en organisatie succesvol zijn. Wat speelt er bij jou op de werkvloer? En in je organisatie? Hoe gaan medewerkers in de praktijk om met dagelijkse situaties? Dit staat centraal bij het ontwerp van onze persoonlijke leeroplossingen. Cocreatie dus.
We noemen we ook graag nog onze passie en inzet. Vraag maar eens een gratis adviesgesprek aan, dan merk je dat direct.

lees meer

Oog voor detail
dat maakt verschil

Ga je met ons samenwerken? Dan ontdek je al gauw: elk detail klopt bij Cirquest. Zo gaan wij om met al ons werk. En zo weet jij zeker dat je het beste ontvangt. En dat maak verschil. Dit ervaren talloze bekende bedrijven en overheidspartijen al jaren bij ons. Zoals KLM, Bijenkorf, RDW en Nationale-Nederlanden. En zij waarderen dit ook: zij gaven ons namelijk de zeer hoge score van 98,7 procent bij het klanttevredenheidsonderzoek van Cedeo! Verder mag je rekenen op een persoonlijk, prettig maar ook professioneel contact. Daar staan onze gedragscode en voorwaarden garant voor. Dit is de gedragscode van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), waar wij lid van zijn.
En wist je dat we 100 procent dochter van Schouten & Nelissen zijn? Ook dié naam staat voor betrouwbare kwaliteit en zorgvuldigheid.

Ga daarom met ons het succes van jóuw medewerkers en organisatie met ons aan!

Het team

Team Cirquest

lees meer

Nieuws / in de pers

meer nieuws

Vacatures

Onze klanten