Nieuwsberichten

4 dingen die je anders doet door Design Thinking

De tijd dat je jezelf opsloot om achter je computer een leeroplossing te ontwikkelen, behoort tot het verleden. Co-creëren met de doelgroep, liefst nog zelf met je voeten in de klei, dat klinkt veel meer als 2016.

Lees meer

In balans met hybride apps

Als er bij leertrajecten gebruik wordt gemaakt van een leeromgeving in combinatie met eModules is een naadloze ervaring tussen beiden van groot belang. Zeker wanneer de leeromgeving en eModules ook…

Lees meer

5 tips om van onze flexibele schil echte Cirquest freelancers te maken!

Freelancers worden door bedrijven steeds meer ingezet, zo ook bij Cirquest. Een flexibele schil maakt dat wij altijd makkelijk mee kunnen bewegen met de hoeveelheid opdrachten die binnenkomen. De eindproducten…

Lees meer

De digitale revolutie: op vakantie zonder internet?

Het was redelijk rustig in de trein vanochtend. Het grote voordeel van de vakantieperiode. Mijn gedachten dwalen af naar mijn geplande reis naar Zuid-Spanje. Afgelopen weekend hebben we de laatste…

Lees meer

Leren moet niet leuk zijn

Wanneer wij aanvragen voor eLearning modules binnenkrijgen, zegt de klant regelmatig iets in de trant van “Leren moet weer leuk zijn!”. Deze uitspraak lezen we ook regelmatig in blogs en artikelen.
Maar leren moet niet ‘leuk’ zijn.

Lees meer

KLM Cityhopper klantencase

Klantencase KLM Cityhopper – HIT training

“Als Cabin Attendants én Service Trainers hebben we in korte tijd heel veel geleerd over klantvriendelijkheid. Het effect is groot en duurzaam”, aldus Garreth Jeffrey, Service Trainer & Developer bij KLM Cityhopper.

Lees meer

Bianca, inspirator en incubator E-ducational Challenge

Bianca van Overmeeren, onderwijskundig adviseur en ontwikkelaar van Cirquest, is donderdag 4 juni bij de E-ductional Challenge. Bianca geeft daar een inspiratiesessie over Design Thinking en is die dag incubator.

Lees meer

BNR doet zaken met ons!

Deze week doet BNR Nieuwsradio veel zaken met ons. Jos van Kessel praat over de ambities van Schouten & Nelissen en Anke Baak over ondernemerschap en over hoe dat te leren is!

Lees meer

Jos van Kessel, nieuwe CEO Schouten & Nelissen

Jos van Kessel volgt Marcel van Bronswijk op als CEO Schouten & Nelissen. Schouten & Nelissen is het moederbedrijf van Cirquest. “Mijn speerpunten liggen op de verdere ontwikkeling van sales, innovatie, nationale en internationale groei en samenwerking met andere partijen”, aldus Van Kessel. “.

Lees meer

Design Thinking

Design Thinking

Uitdagingen genoeg in de wereld van ‘Leren’ en daarom leren ook wij constant bij. Bijvoorbeeld over een van de trends van 2015 (om in de gaten te houden dus) Design Thinking.

Lees meer

Schouten & Nelissen focust op soft skills

SNR Schouten Global, waarvan onder meer Schouten & Nelissen (het moederbedrijf van Cirquest) deel uitmaakt, gaat zich volledig richten op training van soft skills, leiderschap, organisatieontwikkeling en coaching.

Lees meer

Workshop "Hoe vertaal je het 70-20-10 model in een concreet blended learning traject?" tijdens het HR event "Het leren van NU!"

Cirquest op HR-event “Het leren van NU!”

“Het leren van nu… wat zijn de mogelijkheden?” Hoe kan je als organisatie met e-learning, blended learning, social learning en gamificiation betere resultaten behalen, het leerrendement vergroten en kosten besparen?

Lees meer

Cirquest team Dam tot Damloop

Cirquest presteert bij Dam tot Damloop

Op zondag 21 september was het zover: een gevarieerd hardloopteam van Cirquest, Schouten & Nelissen en vrienden ging van start bij de jaarlijkse Dam tot Damloop.

Lees meer

Accolade - Vaardig worden in klantcontact

Vaardig worden in klantcontact

Creëer een uitermate klantgericht Woonpunt, dat dient als het visitekaartje van woningcorporatie Accolade. Cirquest vertaalde deze wens naar een opleidingsplan op maat.

Lees meer

Snel en effectief leren met video

Cirquest ontwikkelde de Video Response Trainer, waarmee je vaardigheden oefent met videofragmenten. Zo kun je heel snel en effectief leren om op de gewenste manier te reageren.

Lees meer