thema

Bewust worden

Wist je dat de fase van bewust worden een belangrijke fase is bij leren en veranderen? En dat deze fase ook bepalend is of iemand wel of niet gemotiveerd raakt? Wij wel. En we besteden dan ook veel aandacht hieraan in onze leertrajecten. Door o.a. afwisselende leervormen waarmee wij jouw medewerkers een spiegel voor houden. En door ze te laten inzien dat patronen doorbreken en nieuwe inzichten ze verder brengt. En daarmee ook jouw organisatie.

Voorbeelden

Veilig werken

Op sommige werkplekken is veilig werken extra belangrijk. Denk aan ziekenhuizen, in de haven, op een boorplatform of op een industrieterrein.  Bewustwording en gedragsverandering spelen  een grote rol bij veilig werken. Want je moet tenslotte wel weten waarom je veilig werkt en hoe je dit doet!

Integriteit

Zijn ethiek en privacy belangrijke speerpunten binnen jouw organisatie? En kennen je medewerkers daarvan de spelregels? Wij helpen dilemma’s helder te formuleren en te omschrijven in regels. Ook rondom ‘gevoelige’ materie. Integriteit staat hierna niet meer ter discussie.

Het Nieuwe Werken

Bij het Nieuwe Werken beoordeel je jouw medewerkers vooral op hun output. Cirquest helpt jouw organisatie zich voor te bereiden en verder te ontwikkelen in dit Nieuwe Werken.  Daarbij zijn jouw doelen en procedures het uitgangspunt. De output is succes, want ook bij ons telt vooral het resultaat.

Ook blijven leren?

Bel020 305 20 80

Of Mailinfo@cirquest.nl

E-learning

Leren vanaf iedere plek en op elk moment. Via de computer of tablet. Individueel of een internationaal team tegelijk. Interactieve lesstof, video en/of animatie. Met vaart en voorbeelden zó van de werkplek!

Lees meer

Training en Coaching

Wil jij dat jouw (nieuwe) medewerkers snel kennis vertalen naar gedrag op hun werkplek? Dan is HIT (High Impact Training) dé vorm; een intensieve training met snel en structureel resultaat (blijvende gedragsverandering).

Lees meer

Blended learning

Blended learning: de optimale mix van leerconcepten. Een totaaloplossing voor jouw vraag. Van gezamenlijke input naar een co-creatie met succesvol resultaat voor jouw medewerkers en organisatie.

Lees meer

Kant-en-klaar

Veel van onze populaire trainingen zoals Communicatie, Management & HR, Persoonlijke Ontwikkeling, Commercie en Veiligheid zijn Kant-en-Klaar. Deze kun je direct op individueel-, team- of bedrijfsniveau inzetten!

Lees meer