Leren is de sleutel tot succes

Leren is een samenspel van o.a. kennis, vaardigheden en gedrag. Motivatie is hierbij ook erg belangrijk. Het laat iemand sneller en beter leren.
Dit klinkt misschien wat veel of complex, maar dat is het niet met Cirquest. Cirquest heeft juist veel ervaring met de diverse thema’s van leren en weet welk leerthema jouw organisaties helpt jullie leerdoelen of opleidingsplan te behalen. Wij zijn daar keer op keer succesvol in! Vraag ons hiernaar.

Ook blijven leren?

Bel020 305 20 80

Of Mailinfo@cirquest.nl

 • Kennis opdoen

  Wil je dat jouw medewerkers meer weten over een bepaald onderwerp? Hun vakkennis up-to-date houden? Of wil je nieuwe medewerkers introduceren binnen je bedrijf? Alles staat of valt met kennisoverdracht. Kennisgeoriënteerde e-learning van Cirquest is uitstekend geschikt voor het overbrengen van theorie, het uitleggen van systemen en het geven van veel informatie.

  Lees meer

  denk aan:

 • Gedrag veranderen

  Er valt een wereld te winnen als jouw medewerkers zich klantvriendelijker opstellen. Of betere gesprekken voeren aan de balie, de telefoon of op de werkvloer.
  Met de methode van Cirquest kan dat! Door een mix van e-learning en training verbeteren je medewerkers snel en effectief hun vaardigheden. Ze oefenen net zolang tot ze dit nieuwe gedrag moeiteloos inzetten op de werkvloer.

  Lees meer

  denk aan:

 • Bewust worden

  Wil je je mensen motiveren voor een nieuwe manier van werken? Staat je organisatie aan de vooravond van een cultuuromslag? Wil je dat je medewerkers veiliger, professioneler of transparanter gaan werken? Met de leertrajecten van Cirquest ben je verzekerd van succes! Dankzij hun nieuwe inzichten zullen je teamleden gemotiveerd aan de slag gaan.

  Lees meer

  denk aan: